Олтар

Пратилац презвитера Георгија Медоша

  • Олтар, северна страна апсиде, сокл

  • Зоран Б. Јовановић
  • 2017:05:27
  • Ауторско право: БЛАГО Фонд

ГАЛЕРИЈА