Централна купола - календар

13 & 14. новембар - Св. Јован Златоусти (фигура) и апостол Филип (сцена)

13 & 14. новембар - Св. Јован Златоусти (фигура) и апостол Филип (сцена)

  • Copyright: БЛАГО Фонд

ГАЛЕРИЈА