Централна купола - календар

28, 29 & 30. септембар - преподобни Харитон Исповедник, св. Киријак и св. Григорије (фигуре)

28, 29 & 30. септембар - преподобни Харитон Исповедник, св. Киријак и св. Григорије (фигуре)

  • Copyright: БЛАГО Фонд

ГАЛЕРИЈА