Централна купола - календар

28. новембар - Св. Стефан Нови (сцена), св. Петар, Андреја и Јован (попрсја)

28. новембар - Св. Стефан Нови (сцена), св. Петар, Андреја и Јован (попрсја)

  • Copyright: БЛАГО Фонд

ГАЛЕРИЈА