You are not connected. The newsletter may include some user information, so they may not be displayed correctly.

БЛАГО Билтен, #31 Mарт 2023

БЛАГО Билтен, #31 Mарт 2023

Фонд БЛАГО

mail.jpg

  #31, Март 2023

www.blagofund.org

 

   

Нова колекција: Манастир Градац

Нова колекција Манастира Градац је постављена на наш сајт. Поново смо посетили овај драгуљ српске средњовековне уметности и креирали нове фотографије у већој резолуцији, снимке дроном, као и панораму манастира и околине, и виртуелну туру главне цркве.

 

Изложба ,,Грачаница: сјај уметности у доба краља Милутина" затворена

Од 21. децембра 2022 до 26. фебруара 2023, изложба ,,Грачаница: сјај уметности у доба краља Милутина", ауторке Александре Давидов Темерински, била је отворена за посетиоце у Галерији Српске академије наука и уметности у Београду. 


 

FULL OF GRACE / БЛАГОДАТНА

Ова богато илустрована књига представља приказе Богородице у српском средњовековном зидном сликарству. Јединствено, квалитетно издање, са врхунским фотографијама уз текстове владике Максима Васиљевића и др. Иване Лемцоол, историчара уметности.

 

blago logo

Ако вам се свиђа наш рад и желите да нас видите да наставимо.

 

БЛАГО је непрофитна, невладина организација са много волонтера. Више од 20 година посвећени смо очувању и промоцији српске културне баштине. При томе су нам повремено потребне услуге стручњака и помагача. Да бисмо извели наше експедиције, морамо да покријемо трошкове превоза и смештаја. Управљамо фото опремом, веб серверима, десктоп рачунарима, дисковним низовима и комуникационим линијама током целе године.


БЛАГО Фонд је непрофитна организација из САД која послује у складу са 501(ц)3 одељком ИРС кода. Све ваше донације се одбијају од пореза у мери у којој је то законом дозвољено.

Copyright 2022 - BLAGO Fund USA/Serbia

 unsubscribe