Save the White Angel - Uspesan Start - jun 24 2001

Pozdrav iz Beograda iako bi trebalo da to uchinim iz Mileseve. Sa dva saradnika smestio sam se u starom konaku. Prva radna nedelja je vec za nama.

24.jun, 2001

milessuc1.jpgPozdrav iz Beograda iako bi trebalo da to uchinim iz Mileseve.
Sa dva saradnika smestio sam se u starom konaku. Prva radna nedelja je vec za nama. Vremenske okolnosti nisu nam bile naklonjene ali smo se snasli. Tri dana bez prestanka je padala kisa tako da smo bili primorani na drugu ritmiku. Ipak sam organizovao radiliste. Sredjen je magacinski prostor, mala radionica za probe i testiranje materijala koji se upotrebljavaju u slikarsko-konzervatorskom postupku i sl. Lose vremenske okolnosti primorale su nas da se posvetimo tim sadrzajima. I oni su neophodni.

Cim je osvanulo sunce, iskoristili smo za pregled i odabir elemenata za gradjevinsku skelu. Ako Bog da pocecemo sa podizanjem u toku ove nedelje.Sutra cu potraziti od nekoga u kancelariji SUC-a, da mi da amblem ili zashtitni znak kako bi okachili na skelu. Mislio sam da sam odshtampam, ali u Zavodu nam se pokvario shtampach u boji. Mislim da bi bilo lepo makar na snimku da se vidi ko je sponzor. da duze stoji u crkvi moracu da pitam vladiku za dopushtenje.

U struchnom smislu konsultovao sam se sa svojim tehnologom oko mnogih pitanja. Ako postoji mogucnost a nije veliki teret i obaveza, jako bi nam znachila knjiga:
MICROCLIMATE FOR CULTURAL HERTIGE by Dario Camufo,
Elsevier Science; ISBN 0444829253
430 pages 2nd reprint 20001 edition

Za sada je Bogu hvala sve pod kontrolom.
Do ponovnog e-mail kontakta,
pozdrav i zahvalnost od Mije.

Donate

BLAGO Fund, Inc. is a US registered non-profit organization and all your donations are tax-deductible.  Follow this link for further information on donating to BLAGO Fund.

Newsletter

Keep up on our always evolving content and collection volume. Subscribe to our newsletter mailing list.

Contact Us

Use the following form to contact BLAGO Fund.

 

Search