Save the White Angel - Puno lepih vesti, obostrano! - aug 5 2001

Vise nego da me je obradovala vest da je knjiga pristigla do Beograda. Eto podudarilo se i to da je u toku protekle nedelje bilo puno zanimljivih sadrzina i na "nasoj" strani.

Avg 5, 2001

Pomaze Bog!

milesuc135.jpgVise nego da me je obradovala vest da je knjiga pristigla do Beograda. Eto podudarilo se i to da je u toku protekle nedelje bilo puno zanimljivih sadrzina i na "nasoj" strani. Zavrsen je podupirac za Tajnu Veceru- zapravo njen buduci privremeni nosac. Uzgred budi, ja sam morao malo i da poradim na njenom odvajanju kako bi testirao sve dosadasnje konzervatorske postupke. Posto je sve proslo po zamisljenom scenariju, trebalo je nosac podici i postaviti ga preko obezbedjenog lica freske. Za taj manevar morali smo potpuno da prekomponujemo skelu- kako bi on mogao da se podigne gore na 7 metara. Preciznije, napravljen je metalni kavez romboidnog oblika i u petak je podignut nosac.

Od nedelje krecemo sa onim najvaznijim i presudnim zahvatom. Dace Bog da se sve lepo okonca.

Imam nameru da svratim do SUC-a po knjigu i da "istovarim" nove snimke, u ponedeljak. Mnogo zahvalnosti za svu podrsku- pa i u strucnom segmentu (na knjizi).

Pozdrav od milesevaca koje vodi Mija.

Neka nam Gospod sve ovo blagoslovi!

Donate

BLAGO Fund, Inc. is a US registered non-profit organization and all your donations are tax-deductible.  Follow this link for further information on donating to BLAGO Fund.

Newsletter

Keep up on our always evolving content and collection volume. Subscribe to our newsletter mailing list.

Contact Us

Use the following form to contact BLAGO Fund.

 

Search