Save the White Angel - Prava borba je pocela - jul 23 2001

Protekla nedelja je obilovala pravim konzervatorskim sadrzajima- borba za svaki topli i suvi dan. Naime, posto je bilo pretezno suvo i jako toplo vreme, iskoristili smo da postavimo cak cetiri ojacavajuca, potporna sloja.

Jul 23, 2001

Pomaze Bog!

 

milesuc722.jpgProtekla nedelja je obilovala pravim konzervatorskim sadrzajima- borba za svaki topli i suvi dan. Naime, posto je bilo pretezno suvo i jako toplo vreme, iskoristili smo da postavimo cak cetiri ojacavajuca, potporna sloja. Normalno, pre toga su obavljeni svi pripremni radovi i radovi na dokumentaciji. Sada je freska zbrinuta i ceka sledecu fazu, ako Bog da, -odvajanje. Do tada ponovno pripremni radovi. Atmosfera u ekipi je dobra, s tim sto ja ponekad toliko"podlozim" da bude prevruce. Ovog vikenda je jako zahladnelo i vlazni uslovi nikako ne bi dozvoljavali da se ova faza radova izvede-koju smo do sada izveli.

Bila je ekipa TV-a (dopisnistva iz Nove Varosi za RTS) i ja sam dao malo saopstenje. Receno je da prilog ide u utorak na prvi ili drugi TV dnevnik. U petak, u 9h u emisiji "I to je Srbija" bice duzi prilog. Ako nesto ne bude bas po taman, oprosticete mi, bolji sam radnik nego govornik.

Puno pozdrava od Mije.


 


milesuc43.jpg milesuc77.jpg
Radovi- detalj 1 Radovi- detalj 2

Donate

BLAGO Fund, Inc. is a US registered non-profit organization and all your donations are tax-deductible.  Follow this link for further information on donating to BLAGO Fund.

Newsletter

Keep up on our always evolving content and collection volume. Subscribe to our newsletter mailing list.

Contact Us

Use the following form to contact BLAGO Fund.

 

Search